HelpMe Please ! ☹️

Hai mommy ii sekalian , umur saya muda lagi , baru lepas bersalin ank first , dan anak pon dah nk masuk 2 bulan . Persoalan saya ermm macam mana nk hilangkan kesan stretch mark ? ☹️ Any advice ? #seriusnanya #firstbaby #mommybuntu #1stimemom

2 Các câu trả lời

Embrace your stretch marks. Itu adalah tanda yg awk sorg ibu. Tak salah pun ada stretch marks.

4y trước

erm iyaka ? tpi mcm trok sgd ja stretch mark niy

pergi farmasi cari lotion yg khas utk hilangkan stretch mark ..ada mcm² jenama

4y trước

thnkyou , i will