Tak Tahu Nak Kira Usia Kandungan

Hai mommy's, boleh tolong ajarkan saya usia kandungan tak? Saya konfius. Saya last period dari 8/7 - 14/7 and till now still tak period, buat upt 3 kali, Alhamdulillah nampak clear double line tapi konfius nak kira minggu kehamilan. Kena ikut tarikh yang 1st day period (8/7) ke atau last day period (14/7)? Mohon pencerahan ya. ? Terima kasih

1 Trả lời

1st day period. Boleh download application pregnancy mcm2 ada utk update usia kandungan terkini and info baby setiap hari

5y trước

kira hr pertama awk dtg haid