Berat badan bayi

Hai mommy! Boleh tak share berapa berat badan baby 3 bulan mommy😊

17 Các câu trả lời

Baby 3m demand dah banyak tu tak perlu pump utk keluarkan foremilk. Just susukan dia lama sikit to make sure dia dpt hindmilk

5mo trước

tapi kalau baby jenis menyusu tak sampai 10 min tak apa ke?

lahir 3.39kg. 3m 6.4kg. fully bf. x kesah bambam ke x, asalkan bmi normal, berat naik normal, anak sihat.

Baby saya baby IUGR & perlu czer. Lahir 2.0kg, kecil je tapi Alhamdulillah sekarang 3 bulan dah 6kg++.

5mo trước

terima kasih banyak puan. baby saya lahir 3.0 fully breastfeed direct feeding. sekarang 3 bulan berat 6kg panjang 65cm macam tu. sebelum ni macam laju dia naik berat. sekarang macam slow pula tapi menyusu okay. warna najis pun okay kuning mustard tanda cukup susu. baby pun tak ada masalah

baby sy late prem lahir 1.6kg. 4bulan 4.8kg je. isaw juga kenapa mcm ta berapa na naik pulak.

5mo trước

susu badan ke formula?

Anak saya lahir 2.96 sekarang 3 bulan 6.21 . Full formula ..

bayi saya premature ..lahir 1.2kg...sekarang dh 3.1kg

baby sy 5.7kg 3bulan .. susu formula .. lahir 2.66kg

ank sy baby prem lahir 2.4kg..skg 3 Bulan 5.91kg

anak saya 3 bulan 19 hari berat baru 4.6 kg😢

baby lahir 2.5kg..3bulan 6.1kg..fully BF