Berapa kg dah berat badan mommy? (10 week)

Berat badan dah start naik ke? Berat saya dah naik 1kg lebih🫡

13 Các câu trả lời

sya 8 weeks tp naik 2kg .. mabuk mual tp x muntah .. xda selera tgok makanan tp bila start makan, menambah pula 😅 snacking lgi bila mual. lepastu ada kurg sikit mabuk tu bila perut berisi mknn . motion sickness band sentiasa on 😮‍💨

pregnant 3 bulan, sblm ni berat 45 then turun 2kg. scan bby 4bulan, terus check berat, turun lgi pegi 41 😅 mungkin sbb makanan banyak yg tak masuk

saya awal sebelom timbang kat KK 54kg bila p sana timbang turun 52.5kg sbb xlalu makan dh lani semua makan fav dah xsedap..😭😭

Mase awal2 checkup 48.15kg, bile checkup lagi tadi 47.65kg. Turun sikit sebab takde selera makan.

Saya 8 weeks pun dah naik 1kg. Syukur tidak banyak alahan. Tu yg naik badan.. 😂

Saya makin menurun....alahan teruk... dari 58 turun 55

saya turun 3kg , sbb tgok makanan sume nk muntah 😭

sy pun 10 weeks juga..sama sy pun naik 1kg lebih ☺

x naik pun, turun adalah sbb x lalu nk mkn🥱

53.5kg to 58kg 10 week juga😵‍💫

1y trước

Sama sis. Berat saya sekarang pun naik macam ni juga 🤣