Berat badan bayi 5 BULAN 5.8 kg normal ke

Ade tak mommy² anak nya sama berat mcm dgn baby saya🖐️

5 Các câu trả lời

anak sy 5 bulan 5.3kg, doktor ckp takde masalah sbb dia lahir dulu pun mmg tak cukup berat 2.3kg je.. cuma kena pastikan berat dia naik masuk 6 bulan nati bila baby dh blh makan

Normal je. Lain baby lain tumbesarannya. Janji dia sihat. Takde masalah ok la tu.

Anak saya 5 bulan 9kg. As long as doctor kata okay, BMI pun cantik, ok je mummy

anak sy 5bulan dh 7.5 kg