baby kembung perut

hai mommy and bakal mommy. boleh rekomenkan tak baby oil apa yang sesuai utk baby kembung perut? dan baby oil tu boleh digunakan utk kegunaan lain selain kembung perut baby ni. saya just tahu baby kembung perut je. ?

2 Các câu trả lời

Minyak herba asmak. Yang ni untuk kegunaan seisi keluarga. Untuk kembung, batuk pun boleh sapu. Tapi baby saya dia jadi ruam kat perut bila saya sapu minyak ni. Minyak herba asmak ni dia pekat sikit, tu yang mungkin baby saya kurang serasi. So far baby saya guna minyak mestika bayini sejak lahir sampai la sekarang, dia serasi dengan minyak ni.

Herbal oil najlaa..mmg recommended. Ank demam pn bole guna..parent pn boleh guna jg..mmg berbaloi la beli.