Baby taknak meniarap

Hai mommy.. ank saya 9m dah tpi dy lngsung tknk berpusing.. sblm ni ad lah bbrp kali dy berpusing meniarap n pusing balik tpi lpstu trus tknk buat da .. bila saya buat tummy time kjp je lpstu nangis dan tonyoh muka.. bdk baya dy semua da merangkak tpi ank saya msih tknk berpusing , dduk pon dgn bantuan tpi msih trhuyung hayang .. tu pon kdg2 dy mls nk dduk, kita ddukkn dy , dy jtuhkn bdan dy kebelakang .. pening da kepala saya dgn ank saya ni.. ad sespe yg ank dy lmbt jgk tk? Perkembangan yg lain ok , mulut becok, boleh main mainan , pindahkn brg dri tgn ke tgn

6 Các câu trả lời

Ank sy 5 bln pn xpndai niarap lg... Bg ngiring die btulkn blik... Baby sy bambam... 7.5kg