Baby kurang gerak

Hai mommy. Ada tak yg baby dia kurang gerak (tk ckup 10 kali gerakkan) dalam sehari ? Saya dah 30week tpi baby gerak paling banyak 8 kali sehari. Tapi bila malam lepas pkul 9 tu selalu dia akan aktif smpai lah wktu kita nak tidur tu dia aktif. Cuma siang dia kurang aktif. 🙍🏻

4 Các câu trả lời

Siang kurang aktif sbb mungkin awk byk bgerak. Dan patutnya klu xckup 10x kena pi hsptl ya. So pls kira betul2..time siang kena rajin kejut bby. Klu buat btul2 pkul 5-6pm dh boleh complete 10x

2y trước

Kalau kita usikusik perut lepastu baby gerak slow je, boleh dikira gerakan juga ke ya? Sebab kalau ikut slow tu saya cukup 10x. Cuma malam baru dia aktif dan kuat