Cirit Birit 29 Week

Hai mommy,, normal ka saya masuk harini 3 hari cirit, smlm jumpa doc. Doc bagi air garam tapi mcm xdx perubahan. Sbb saya ad tengok komen kalau masuk 3rd Trismeter cirit birit tu normal... #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

bestnye dpt cirit... sy sembelit.. kdang dekat 20minit dlm tnsas sbb sembelit... mcm nk buasir pon ade...

saya baru kuar wad sis..cirit birit lebih 10 kali .doc nk pantau baby lagi satu risau kita dehydrated

Sy pun asyik cirit jee. Nak kncing, skli terkluar skli 🤦🏻‍♀️