Anak 2 tahun 2 bulan, tiba2 tolak tak nak makan nasi langsung

Hai... Mommy, ada tak anak2 mommy sama mcm anak saya... Ada tak idea atau pun cara... Nak selesaikan masalah saya ni... Tq mommy. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hai mommy. Mungkin anak mommy nak makan makanan lain. Boleh cuba beri pelbagai jenis mee atau roti. Kalau anak saya beza sebulan daripada anak mommy akan bosan kalau hari² makan nasi.

kdg anak membesar mereka tak mahu makan so hv to think alternative way food yg blh isi perut anak. Kadang mgkn perut mereka msk angin