tak bersama ketika hamil

hai mommies sy nk tanya normal tak kalau ketika hamil dlm 4 bulan tapi masih x bersama dgn suami ? suami pon ok je x bersama sbb masa first trimester alahan gastrik gerd mcm2 lah, skg second trimester cramp2 perut pulak, agak2 okay ke kalau x bersama dlm jangka masa yg lama ? #bantujawab

2 Các câu trả lời

sis kita sama..smpai 4buln dh ni xbersama,risau lg.. tp suami ok saja..dia pn xbrani.. kalau suami ok,kita ok ja.. cuma nk brslin nt kena brsma juga bg mudh brslin..

Ok je takde masalah pn..😅 sebelum kahwin pn xde hubungan ok je kn..ikut masing2

6mo trước

itu sblom kawen sis, mmg xsme ngn slps kawen sbb sllu kite dgr hubungan intim ni pnting dlm prkhwinan, cuma tu la mse preggy ni x brsme tkot ada effect lain dr segi emosi or kshtan