folic acid

Hai mommies? sy bru preg 7weeks tp xprnh prgi klinik lg.. folic asid dkatakn penting utk ibu hamil,,blehkah sy amalkn folic asid yg dbeli dkt farmasi tnpa rujuk doc??(tp ikot dos yg spatutnya laa) sbb org farmasi tu kata folic asid penting kena makan sblom hamil lg.. konfius sbb ad yg kata bleh n ad kata xbleh ?

folic acid
26 Các câu trả lời

Bleh ja sis..xkisah brand apa pn.. jnji mkn jgn melebihi dos..

4y trước

Makan sehari sebiji jaa..

Sis beli kat farmasi mana? Kat tempat saya mahal, rm2 sepapan..

4y trước

Kian farmasi kt kelantan..😊

sya pun bru bli kmarin d pharmacy . brand sama dgn sis .

4y trước

inshaAllah slamat n sihat smuanya.. ibu2kn kuat.. hehee

boleh. sy mkn bila dpt tahu pregnant melalui upt

Boleh sis yg penting dosage betul and beli kat farmasi

4y trước

tq sis🥰

Saya amalkan makan obimin jer..sehari 1kali

4y trước

Kalau ubat kami habis,misi suh g sambung..ataupon time appoinment tu dia dh tnya,ubat cukup sebulan x..kalau x,die terus kasi ubat..

Saya pun mkn asid folic yg bli d farmasi sis

4y trước

👍😊

bleh sis.. folic mane2 pn same.. bleh amik

4y trước

same2 sis

Sangat2 boleh

Boleh 😊