folic acid

Hai mommies? sy bru preg 7weeks tp xprnh prgi klinik lg.. folic asid dkatakn penting utk ibu hamil,,blehkah sy amalkn folic asid yg dbeli dkt farmasi tnpa rujuk doc??(tp ikot dos yg spatutnya laa) sbb org farmasi tu kata folic asid penting kena makan sblom hamil lg.. konfius sbb ad yg kata bleh n ad kata xbleh ?

folic acid
26 Các câu trả lời

😊

4y trước

Wc dear..😊😉

Boleh

boleh

bole

Boleh

4y trước

Sy baru masuk 6 week, blom buat buku. Plan nk wat lpas raya nanti, da wasap misi kd. Dia soh dtg klinik, amik asid folik je.. sementara nk buat buku pink.