Asid folic

Hai mommies .. Sy preg 20weeks n doc sarankan sy mengambil asid folic .. Ada tidak mommies y pernah ambi asid folic appetton kat sini masa kandungan mcm sy ni ? Atau asid folic y lain ? Blh suggest ke asid folic y bgs ? Tq?

7 Các câu trả lời

sy dlu amek appeton..tp xlarat beli sbb mahal sikit..lg pn sy n asben mkn skali asid folic tu..so sy beli yg biasa ja..xkisah brand apa pn sis..jnji ada mkn asid folic sebiji sehari..

memula saya makan appeton tp sebb mahai and saya makan jenama biasa je. aslong folic acid tak ada masalah

Asid folic brand apa pun sama jer.. Kena consume asid folic untuk mengelakkan kecacatan bayi..

Sy sblom preggy mkn appeton.. Tp lepas tu mkn yg biasa jer.. Sama jer brand ape pown sis..

Boleh follow fb dr imelda bnyk ilmu dapat.😉

Sy mkn asid folic kk je..😊

aside folic kk pun dah cukup