sakit tumit

hai mommies...nak tye,skrg kandungan sy baru msuk 12weeks..tpi sejak 6weeks lagi,tapak kaki saya dah mula sakit...berdenyut2...kadang,time tido boleh trjaga sbb sakit sangat...nurse cakap normal,ada x spe2 boleh share,mcmne nk kurangkan rse sakit tumit tu..sakit sebelah kaki je..

1 Trả lời

Sama lah kita sis. Belah kiri je.. minta tolong suami urut je.. 🤗

5y trước

Betul sis. Faham perasaan tu.. xpun sis urut dengan minyak yuyi.. saya buat mcm tu. Lega la sikit.