34weeks ingin tahu

Hai mommies,nak tnya ada tak bila jumpa pakar o&g doc bg thu yg saiz kaki baby stetik?mksd mcm kurang berkembang lbih kurng mcmtu lah n nak tnya sbb apa ye jd mcmtu???masa saya kena tahan wad aritu doc ckp baby kecik sikit tp td ada appointment dgn pakar o&g sy tnya saiz baby okay ke katanya semua okay..Saya risau sgt tp cuba untuk tk fikirkan sgt..lagi 2minggu kena jumpa pakar o&g semula🥹saya selalu borak dgn baby minta doakan dipermudahkan n baby respon♥️

1 Trả lời

Masa scan 22weeks, ukuran kaki baby sy pun sedikit kurang berkembang. Doktor suggest makan supplements Kalsium jenama Obical. Lepas tu, ukuran kaki baby jadi sesuai dgn usia dia.

4d trước

Sis beli dkt farmasi ke?ada gambar tk?