Ehem

Hai mommies.. Maaf kalau soalan ni agak kelakar..bila perut makin besar macam saya dah 8 bulan, macam mana mommies semua shave private part kita tu? kang di biarkan saja malu pulak tiba2 beranak bawah macam hutan..seksa nya rasa 😅😅

36 Các câu trả lời

saya shave sambil duduk dan berdiri. yg penting shave sbb malu nak bersalin doc tengok bulu panjang. haha

Saya buat sndiri.. duduk letak cermin.. dan shave.. sbb takut luka kalau suruh en suami buat😂

Hehe minta tlg suami puan. Saya x pregnant pun mmg suami yg tlg cukurkan bonding time org ckp

Kalau takut nak bagi husband shave, alternatively boleh letak cermin dekat depan and shave

Sy dri awal mmg husband yg shave.. Lg dah 8 bulan potong kuku kaki pn xnmpk dah

Boleh minta tolong suami.. tapi saya selalu buat sendiri je dgn susah payah, guna cermin😆😆

4y trước

Heee same la kita sis...mintak tlg suami pown x berani...last2 buat sendiry nan cermin

Rasa nk kena minta tlg en suami jer nnti.. Tpi risau jugak bila org tlg shave ni😅

Klw sy,sy sndri prg bilik mandi ambil kerusi ambil cermin besar dah siap🤭

Sy guna cermin sis.. sy jenis yg segan even dgn suami sndiri.. ☺️

Saya Guna cermin,nk minta suami buatkn rasa seram lak takut luka😅😅..