Ehem

Hai mommies.. Maaf kalau soalan ni agak kelakar..bila perut makin besar macam saya dah 8 bulan, macam mana mommies semua shave private part kita tu? kang di biarkan saja malu pulak tiba2 beranak bawah macam hutan..seksa nya rasa 😅😅

36 Các câu trả lời

Tangan kiri pegang cermin kecik, tangan sebelah pegang shave. Settle 😂

Saya buat sendiri, ambil kerusi duduk dan shave dalam bilik mandi..

Buat sendiri. Suruh suami lain diusiknye 😂😂😂😂😂😂

Sy plk suami y tolongkn , die sndiri y tawarkn diri nk buat ,,

sy suruh suami je yg buat kan...dr kandungan 2 bulan lg

Sis blh mnta bntuan dr suami tuk shave.kan nye 😉

Mintak suami shave. Tu je yg mampu 😁

Si suami lah yg tolong tebas...hahaha

Sy buat sendiri sis..gune cermin..

Sya suruh suami buat kan😍