detail scan

Hai mommies,jom share mommies buat detail scan dekat mana? especially area kl and selangor. I nak cari expert sonogram utk detail scan,mungkin mommies boleh share ke? i doakan our babies always sihat and membesar dengan baik. Thank you 🙏 #bantusharing #firstmom #firstbaby

16 Các câu trả lời

Klinik siti! Sebab doktor tak kelam kabut scan, doktor belek satusatu sambil terangkan semua details atau jelaskan semua soalan yang kita tanya. Scan pun jelas. Dapat video dekat telegram lagi. Doktor perempuan semua. Baik, sambil doktor tengok baby selalu buat kita tersengih & terharu. Masa saya scan dari awal kehamilan doktor indian tu ada kata "wah ada oranglah dalam perut awak, tahniah" ada doktor lain pun dia scan biasa je tapi sampai 30minit+, teliti dia pusing sanasini, dia kata "tengok tu dia landing amboi sangat comel". Doktor melayu pun lembut je cakap, siap cakap sorry sebelum nak selak baju kita. Zoom bahagian kita kurang fahm and terangkan dekat kita. Sangat recommend. Bayaran bagi saya, sangat berbaloi dengan service dan keadaan klinik yang selesa. Chat dekat fb, dekat google, ws atau call semua laju je reply. Semoga membantu and dipermudahkan urusan awak 🌼

2y trước

Saya pergi klinik siti meru. So far semua kat situ memang okay. Scan biasa pun memang dia akan check lama. Masa saya scan 15w pun dah hampir macam details scan, dia tunjuk tulang peha baby, struktur muka, tangan, kepala, banyak lagi. Puas hati lah kiranya hihihi

Sono @ klinik mediviron gombak.. dlm rm150 camtu.. recommended sgt.. doc explain details sgt2.. setiap satu tulang n sel darah anak pon doc tu explain.. doc akan emailkan lagi semua gambar2 anak yg discan tu

Saya detail scan pregnancy kedua kalini dekat clinic dr izzat. Dia baru bukak clinic dekat sri rampai. Sangat recommended. Semua dia explain & tunjuk. So ibu pun dapat new knowledge

saya scan2 semua dekat klinik dr alyna, area wangsa maju. staf and doktor peramah, klinik pon cantik bersih. cuma ikut timing kadang2 mungkin ramai org. but recommended!

Klinik siti.. Masa sy buat hampir 2 jam w/pun timing max 40 minit.. Dr pun baik, scan rilex² jer tak rushing².. Harga pun murah.. Boleh 2x bayar ansur² kalau tak mampu..

2y trước

Klinik siti banting.. Memang tip top dr nya.. Sabar betul dr tu sebab masa scan anak sy tak nak kerjasama sangat.. Sebab tu sampai dekat 2 jam baru settle scan

Kalau area shah alam, maybe boleh try poliklinik ken rimba. Hari tu saya buat detail scan, RM110 je. Sonographer nye pn explain and telek satu2 sampai puas hati.

klinik siti..the best klinik..sye checkup bulanan pun kat klinik siti..dah 2 kali pregnant kat klinik siti je..scan detail 180-220 ..camtu range harge die..

Poliklinik az zahra ampang. Mmg thorough and clear dier punye explanation. 3 babies sume detail scan kt situ. Murah pon murahhh.

Try tengok sonobee. Dia tumpang klinik sedia ada. Boleh cari yang terdekat dengan kita. Setakat ni, yang ini paling murah.

Sonovision! screen besar, tak ramai org, sonographer pun terangkan details and screen jelas sgt.