BINTIK MERAH TUMBUH DI BADAN ANAK

Hai mommies..Anak sya 7bln lebih..2 3 hari ni ada bintik2 merah tumbuh dkt badan dia..Mulut,tgn,kaki,muka ada jgk...Ada yg tau x sbb apa? Anak setakat ni xda meragam sakit ka apa..cuma bintik2 tu mkin hri mkin byk pulak..

BINTIK MERAH TUMBUH DI BADAN ANAK
3 Các câu trả lời

Dah ok kea Bintik2 tuh macam mna merawat dia ..anak sy naik macam ni

2y trước

ank sy pn kena di kaki,prgi klinik doc ckp kena gigit semut atau hama di tilam,balik tu sy tukau smua cadar sy dn kurung smua kucing di luar rumah,dh elok sikit dh,mandi kn dgn air suam