Berak selang 3 hari

Hai mommies....anak saya berumur 7 bulan skrg..dari umur 5 bulan kurang berak..maksudnya selang 3 hari sekali berak..ok ke??baby minum similac...baru tukar bulan lepas dari anmum..minum anmum sembelit...perut baby tidak kembung..just as a parents,agak risau...& Baby dah start makan bubur + sayur + ikan or ayam sekarang..

1 Trả lời

normal, kalau texture najis pun okay. rajin buat cycle exercise, urutan ILU sapu minyak area perut tu. intake air kosong cukup mengikut umur. beri anak buah juga.