35weeks

Hai mommies2. Sape ade experience cm sy, 35 weeks kepala baby masih x turn ke bawah.. Ade ke harapan nak bersalin normal ni........risaunya

1 Trả lời

In Shaa Allah puan, saya 37weeks baby baru nak masuk laluan... 39weeks baby baru masuk laluan separuh, lepas 3 hari terus bersalin...

5y trước

Semoga dipermudahkan urusan puan... Banyakkan berjalan puan, turun naik 3 4 anak tangga... In Shaa Allah, senanglah nak bersalin nanti...