MOMMIES BERAPA WEEK & KANDUNGAN YG KE BERAPA ? 🙈

Hai mommies ! ❤️ Sye baru 16week , 1st baby.. mommies semua berapa week & kandungan yg ke berapa ? Sye doakan semoga semua mommies & babies sihat2 hendaknya 😘❤️ ✨ #firstbaby

44 Các câu trả lời

21 weeks ,, 1st baby after 3 yrs waiting .. Alhamdulillah Allah makbulkan doa org2 sekeliling yg baik2 utk saya dan suamii merasa jadii bonda dan walid .. doakan utk saya dan kandungan semoga baik2 sahaja ya 🥰🥰 .. semoga doa yg baik berbalik utk keluarga mommies2 juga 😍😍

hai sy baru 6week 7day.. ank kedua setelah 4tahun lahirkan baby fist..

Aamin.. Alhamdulillah dah 12 weeks 2nd baby selepas 10thn doakan sy juga ya

5 weeks yg first. Semoga ank kita smeua keluar cukup sifat dan sihat.

23weeks anak yg kedua ...kandungan yg ke3... Yg pertama allah sayang.

first baby 39 weeks , second baby tak tahu lg , skrg da 36 weeks 😊

6 minggu 6 hari...doakan saya juga..

Sy 8 weeks ..Ank first..Doakan sy juge 👋👋

24 weeks first baby twin

16weeks 1 day first baby😍