Bby kurang gerak

Hai mommies.. Sya frst time preggy skrg 29 weeks so taktahu sngt huhu.. Baby saya kurang gerak dari pagi tadi smpai skrg 5 pm.. Knapa ye mommy 😌 Sya dh mkn, dh brcakap dgn bby, dh usap2 pun tk gerak. Sya cma rasa gerakan dia 3 kali shja hrini. #firstbaby #seriusnanya

6 Các câu trả lời

P trus jaa hosp.. Sy hr tuu biasa tengahari da 5gerak..lps subuh mmg da aktif biasanyaa.. Tp xgrk pun dr subuh.. Trus jaa p hosp pkl 9pg.. Alhamdlulillah cek smua bby oke jaa.. Kena bebel jugaklaa dgn misi.. Sbb xckup 12 jam lg.. Tapi, better check dr simpan..

dah boleh p hospital dah tu, tak perlu tunggu cukup 12jam sbb pkul 5 pn baru 3 kali rasa kan..

pgi hospital sis,sblm pkl 7 kalau xckp 10 prgrkn dh kna pg.jgn lengah

terima kasih semuaa.. saya dh otw ke hsptall..

ᴘʀɢI ʜᴏsᴘIᴛᴀʟ

segera ke hospital puan