buka buku pink

hai mommies, sya dah scan tdi dkat klinik swasta... doc ckap baby baru 6week 4day belum nampak dia punya jantung lagi... sya nak tnya bila boleh buka pink ye ? saya mengandung ank pertama dulu ada gdm...

buka buku pink
6 Các câu trả lời

saya 7 minggu baru nampak jantung,sama saya pon gdm ,booking next weeks baru buat buku 10 weeks..tapi biasa gdm awal kene buka..sbb ade penyakit..saya sebelum mengandung memang gdm type 2 ..boleh call kk berdekatan rumah sis..untuk mereka bagi tarikh..

3mo trước

sya dahh book buku 27.2 nnti baru buka buku

sy baru je nk bukak buku arini sis. 9 week 6 day. tp nurse beri tarikh baru pulak kat kita. 5 haribln 3 baru bukak buku pink. x phm pulak..kata x blh lewat sgt bukak buku.huhu..ekot nurse yg handle kot. sy pun ada gdm prgnnt yg ke 2.

hai . kalau masih ada contact number nurse kkia awak pergi tu boleh je terus chat dia tanya dah boleh pergi ambil appointment nak buat buku pink ke belum. nyatakan sekali awak first pregnant ada gdm.

sy baru scan 6week 6 days da bole dgr jtg baby, klo ade gdm biasa kne call kk dlu.. biasa akn buka buku awal.. mcm sy 9 weeks bru bukak buku pink..

Saya tau saya mengandung masa sebulan anak kedua sekarang dah tiga bulan dah dalam kandungan saya buka buku pink masa 7week sekarang dah 9week

Sy plak nurse bg tarikh buka buku 21/2 ni. Kiranya 8 mgu la baru blh buka buku if xda penyakit