Buka buku pink

Berapa weeks baru boleh buka buku pink and Kene buat appointment dulu ke? Sebelum nk buka buku pink kena scan baby dekat klinik swasta dulu ke?#ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy 10 week bukak buku pink. awall sgt kk suruh tunggu. asalkan before 12 week. better scan swasta atleast kk ada rujukan. tp kalau xcukup bajet bole je terus ke kk cakap nak buat pregnancy confirmation. tunjuk upt test sekali dari rumah.

Tak silap kena buka sebelum 12 week kandungan. Boleh call klinik kesihatan terdekat untuk buat appointment. Kalau nak confirmkan better scan dulu di klinik swasta.

Before 12w . Tp kena pegi awal utk set appoinment . Kalau high risk bgtau nurse supaya dpt pantaun dr lebih awal