bby pramatang 28weeks

Hai mommies sya baru beranak tadi yg 3stngh pagi, baru 28weeks. Tolong doakan bby sya sihat & sempurna fizikal. Korang ada pengalaman delivery 28weeks ka??? #1st bby # bby boy

1 Trả lời

Alhamdulillah selamat bersalin mommy .. Selamat berpantang mommy 💖 Semoga 👶🏻 baby sihat dan membesar sempurna dengan baik .. Jaga diri baik-baik iya mommy, semoga Allah permudahkan segala urusan dunia dan akhirat mommy sekeluarga, Allahumma Aamiin 😘 .. Btw sebab apa mommy kena bersalin awal ?? 😧

5y trước

Oh begitu ke, baiklah ❤️ jaga diri dan selamat berpantang 🌹😊