simptom mengandung

hai mommies, sy rasa pening, mulut kelat, angin 1 badan, bila nak solat, rasa mcm nak tumbang ke kanan & sujud, rasa mcm ada benda turun ke bawah, sakit sebelah kiri & skrg mcm mengeras, x boleh nak gerk sgt, payudara pun rasa sakit kiri kanan, itu simptom 1 weeks preggy ke? #1stimemom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

hurm..better puan chck upt dahulu. lepas tu br kita dpt tahu sm ada puan preggy or x ...atau nk lebih cpt utk dpt kputusan puan try g klnik nnti doc akan scan serta chck air kncing tgk sm ada puan hamil atau tidak..mg dpmudahkan segalanya..aamiin