Darah keluar sikit

Hai mommies, sy nak tanya. Masa anak sy masuk 4 bulan haritu, sy check di seluar dalam sy ada darah sikit macam bukan darah period sebab secoet je. 3 hari jugak tapi secoet je darahnya. Lepas tu stop dah take darah. Sekarang anak dah 6bulan lebih, darah tu ada balik tapi secoet jugak, 2 hari pstu stop. Nak cakap period macam bukan. Ada yg berpengalaman macam sy ke? Sorry ayat terabur. #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

jika puan mmpu utk ke klnik swasta..better puan pergi klnik pakar wanita berhampiran tmpt puan utk dptkn rawatan... tu sebaiknya..nnti doc akn scan dan chck jika ada sesuatu abnormal brlaku..mg dpmudahkan segalanya amiin