7 weeks pregnant

Hai mommies. Sy nak tanya la. Normal ke kandungan 7 minggu, tp rasa loya, rasa mual? Perut rasa mcm tak selesa. Tp tak muntah pun. Mkn ok semua tp cuma sentiasa rasa mual & loya.

18 Các câu trả lời

normal tu. sya 6week dh asal mnum mkan msti muntah la nak d katakan tak ha mmg mual loya muntah. hehe

first trimester memang macam tu .. normal je , kalau da masuk second trimester takda lah semua tu hilang ..

2y trước

Sy 2nd trimester dia datang lagi sis😅,selama ni bca org share psal alahan dtg semula,skg dah rasa sendiri..

Sama, saya pun alami benda yang sama. Dah tanya doktor tp Doktor kata ia adalah perkara biasa 😅

normal awak. alahan da slow2x datang tuh. saya dulu mcm tuh, lepas tuh terus start muntah2x .

Normal je awak, saya pun 7 weeks. Loya2 & mual2 sampai tak lalu nak makan😅

alhamdulillah 3x mengandung xpernah rasa loya/muntah2 cuma ada rasa pening2 sja ...

normal sis. bnyk berehat , jga diri

normal sis