Baby 6 bulan berak cair

Hai mommies sy nak tanya anak sy 6 bulan lebih berak cair, malam smalam dan pagi ni. Minum susu dia nak, badan mcam dedar. Sy bgi susu formula dari lahir smpai skrang susu yg sama. Adakah sebab susu tu dah tak sesuai? Ptg smalam sy buatkan bubur lobak dan ayam. Sehari sebelum tu sy ada buat bubur brokoli. Adakah sebab susu atau pemakanan atau tanda nak tumbuh gigi ya mommy?

Baby 6 bulan berak cair
1 Trả lời

tumbuh gigi.

4mo trước

bahaya tak tahi mcam tu? susu tu sy bagi mcam biasa je ya? makanan pun bagi mcam biasa ke sis? maaf sy first kom jadi tak brp tau