Pesari/ubat kulat insert dalam miss v

Hai mommies. Siapa yg ada pngalaman guna pesari/ubat kulat insert tu? Saya ada baca selepas pakai tu esok tu akan keluar keputihan bnyak. Tapi saya after guna tu xde lelahan bnyak pun keluar. Mcm biasa sahaja. Saya dah 2 kali pakai gatal tak hilang dan keputihan still ada macam biasa. Ubatnya okay xde pecah. memang makan masa ke nak hilang? Sekarang seminggu dah gatal. Seksa oo...😅 Saya ada amalkan makan yogurt n kurangkan mknn manis2 jgk.

1 Trả lời

Gbs ke?

1h trước

Penah kene , msukkn ubt insert jugak tpi x jalan , sy cuci nn air suam , and dlm msa sminggu jgn pakai sluar dalam , duk rumah pakai slua biasa je , klau nk klua boleh pakai disposible underwear