bersalin di hospital perlu book ke?

hai mommies semua..nak tanya klau nak bersalin di hospital putrajaya kene book dlu ke atau boleh walkin je nt bila dh smpai masa? #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Kalau macam sebelum ni saya pernah tanya untuk fpp di hospital putrajaya. Memang kena book beberapa bulan awal. Sebab situ memang penuh.

2y trước

Fpp tu full paying patient. Oo kalau wad biasa saya tak pasti ya mommy.

Kalau wad biasa walk in je masa dah sakit nanti. Tak perlu book

2y trước

oo ok sis..tqq respon