Bayi selsema dan batuk

Hai mommies semua, sekarang musim demam selsema batuk, satu family saya kena, soalan saya baby saya baru sebulan 21 hari kena selsema dan batuk, selain spray hidung dan sedut hingus dan youbaby cream, apa lgi yg boleh buat bagi baby cepat baik selsema dan batuk?? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Hai. Boleh rujuk doc kalau anak perlukan ubat. Setahu saya spray hidung dengan sterimar/air garam tapi kena dapat preskripsi doc, sedut hingus dan ubat yang boleh pulih. Moga diberi kesembuhan buat anak ya