stress di tempat kerja

Hai mommies semua.. pernah tak mengalami tekanan sampai masuk wad?? Saya baru ja semalam keluar wad sbb terlampau stress di tempat kerja. Kandungan saya 14week.. hari2 pergi kerja HOD selalu bg tekanan dekat staff sampai satu tahap saya tak tahan tekanan sampai kena admit wad. ??? sekarang ni dah keluar.. husband suruh behenti kerja katanyaa buat apa tgu kalau sampai jejaskan kandungan. Jadi saya follow jalah. Doakan urusan saya dipermudahkan ya mommies semua.. esok saya akan bagi surat berhenti..

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusan. You are making the right choice 😊🌸

5y trước

Terima kasih awak 😁