vitamin

hai mommies semua.. nak tnya selain folic acid, vitamin apa lagi ea yg boleh diambil? dh buka buku pink di kk tpi xda apa2 vitamin pun nurse bagi..tq semua.. #9weeks

5 Các câu trả lời

Boleh lgsg beli prenatal vitamin gt semua lengkap, biasa yg penting folic acid, iron, calcium, fish oil, bagus lg klo ada vit B, vit C, vit D, haha. Btw saya makan iberet sekarang.

X minta nurse? Beli ja new obimin.. mkn smpi next opp dgn kk.. nnt minta nurse...

Sy ada ambil pil kalsium dan dha omega.. Atas saranan doc..

Sya pun dokt tak bgi apa2 vit..dokt bgi asid folic jer

Baru buka buku..bkn main bnyk dpt ubt.. 😅

5y trước

Hahah nak buat mcm mana kan. Demi baby 😁