Habis pantang ceaser boleh makan sate tak ?

Hai mommies semua nak tnya lps habes berpantang boleh tk ye makan sate ? Jadi takut pulak nk mkn even dah habes pantang sbb kita ceaser kan huhu. Sesapa yg tahu mohon respon ye tq! 😍 #ingintahu #firstmom #bantusharing

4 Các câu trả lời

saya makan je sis, tapi taktau la, apa makanan n minuman ni atas badan kita je, ada yg okay, ada yg tak . so kena try & error ,tapi kuantiti sikit tambah kalau bf.

sye dri dlm pantang dh mkn. xde mslh pon selagi xde allergic. sng mcm ni je. kalau risau takut, mkn satu lidi je. atau jgn makan langsung.

Ikut penerimaan badan sis, kalau takut makan sikit dulu.. mkan apa2 makanan pun kena berpada2..

Saya makan je sis.. Dah macam2 saya makan.. 😉😉