Fibroid - Pregnancy 3bulan5hari

Hai mommies semua, nak tanya sikit. Ada x dlm group ni yang pernah kena fibroid ketika preggy? Boleh share pengalaman x... Hr ni scan di kkia, doc nampak ada fibroid 2cm ?...

1 Trả lời

Saya penah mengandung 2bln bila doktor scan ckp ada ada something dkt Uri tapi luar uri....bila cek fibroid kecik lg size Pastu jadi permantauan doktor jmp pakar tkt fibroid membesar baby pon nak membesar tkt ganggu bby... alhamdulillah baby membesar fibroid tu x membesar... alhamdulillah slmt melahirkan bby

1y trước

Alhamdulillah fibroid xmbesar..sy scan masa week9 fibroid 6cm dh... serius risau nk tggu jupe pakar bln 2 nnti..tkut ade bnde yg merisaukan lg doc jupe