Pregnant 10 weeks gigi ngilu

Hai mommies semua nak tanya normal ke pregnant 10 weeks gigi terasa ngilu masa gosok gigi? Adakah kekurangan calcium? Ada tak cara mengatasinya #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

Sy baru mgalaminya dlm 2 hari nie..gigi bawah belah kanan je terasa ngilu bila gosok gigi..sy ingat gigi sy dh menipis sbb guna ubat gigi colgate whitening..sy 9w+..sy minum jgk susu tp xhari2..lepas ni akan cuba rajin minum susu hari2..🥛🍶

saya pun ada mengalami. nak kata gigi lubang ke apa, semua gigi jadi ngilu sejak pregnant. sy minum susu banyak2 and pakai mouthwash, rasa mcm dah kurang. xtaula kalau placebo effect je

gigi berlubang kot tu..