Baby kicking

Hai mommies semua. Maaf nak tanya, normal ke kalau rasa mcm like baby kicking di kawasan ari2? Biasanya rasa babg kicking di area perut je. Skrg rasa mcm kicking area bawah2 dkt area ari2. Normal ke? 22w

7 Các câu trả lời

kalau dia kick..rse kat bawah..means kepala dia kat atas .sy sllu kna..kdg2..geram..rse comellll sgt..dia masih byk ruang .dlm perut..sbb tu dia boleh pusing .bgerak.. jgn rsau..ye

Normal.. baby sy selalu kick kat bawah.. smpi rasa nk terkencing..pujuk baby awk tendang kat atas..insyallah dia ikut..sy buat mcm tu selalu..

normal mom, myb kepala baby kat atas kaki kat bawah tu. sy skrng 22week. kadang kat ari² dia kick. kadang kat atass.

1y trước

Kalau kat atas raya macam mana sis? Sakit ke?

same sis.. sy pun 22w.. kadang rasa nk tkencing terus 🤣🤣

bnyak ruang lg dlm tu.. normal...

sme situasi

normal