Details Scan

Hai mommies sekalian, nk tnya details scan boleh dibuat dari berapa weeks preggy ye, mohon tips

6 Các câu trả lời

details scan biasanya dicdgkn pd 18w ke 26w.. tp rata2 20w kta akn buat gender scan.. jd bulan seterusnya iaitu 24w buat details scan lah. klu nk skip gender scan dan trus buat details scan pun boleh. brgntung pd modal yg kta boleh sdiakn.. bg sy yg bru p1 hamil mmg sy buat smua scan satu prsatu.. bg yg dah byk pglmn..mgkin ada yg skip je..sbb details scan pun boleh nmpk gender jg.klu ada rzki nmpk la. ikot bby msing2.

Ikut jugak klinik. Mcm poliklinik fasya dkt melaka. Dia akan scan bila 18w sampai 22w je. Lebih dri tu dia taknak

Saya buat details scan haritu 23w. Doc ckp details scan xleh buat bila baby dh besar.

Doc cdangkan kt sy waktu terbaik utk details scan dr 22 week ke 24 week.

20w ke atas. Jangan tunggu besar sangat. Nnt susah nak scan

20 weeks - 23 weeks