NAK BUKA BUKU PINK TAPI BUNTU KENA PERGI AREA MANA - AREA PETALING JAYA

Hai mommies sekalian, nak tanya.. saya tinggal area mentari court petaling jaya sini.. saya kena pegi KK area mana ya? d KK Kelana Jaya atau KK Medan?? lagi 1, perlu buka buku pink ni boleh walk in terus ka? atau buat appointment dulu scra online.. buntu saya 😩 saya mngandung anak prtama skrg #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

cuba call ke dua2 klinik utl double confirm https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Kena call dua2 kk utk double confirm mereka cover kwsn mana. Skrg klu nk buka buku mostly kne buat appt dlu. Sbb xnk terlalu rmai org dkt kk.

2y trước

okay noted👍👍 nanti sy try call..