share pengalaman jom

hai mommies sekalian.. jom kongsi perangai pelik time pregnant ? macam sya time pregnant suka letak mnyak angin dkt hidung.. dah mcm ketagih plak ?

47 Các câu trả lời

malas nk mandi...malas nk syampu..kdg2 sblm tdur buat perkiraan esok nk mandi pkul brapa,nk syampu ke x..bila mandi,sabun plak kdg2 malas..sabun bahagian atas2 je,perut sampai kaki ikut mood.😂😂

5y trước

Sama hahahah

Xsuka bau tumis yg terrlalu kuat 😅 sampai rasa xnk masak tau! Dan xsuka bau hotdog. Rasa bau yang 🤢.. Suka baringgg je.. Smpai ksian dgn suami sbb mlas nk msak

5y trước

btl tu...sma dgn sy suka baring xsuka bau org msak ,rumah plak tpi kedai mkn hari2 bau org msak dk mrh kt kedai2 mkn tu...husband ckp xkn nk suruh depa ttp kedai plk kot hahahaha lawak pon ada😅

Ape yg sy suke b4 preggy dlu jdi xsuke..sian en suami.. asyik kn mrah bile peluk sy..kalo dlu suke klua jln²..skrg ni asal masuk kete je muka masam..moody..

Suka korek taik hidung.. 😭😭😭 Suami sampai tak larat tegur.. Takut nanti anak pun suka korek taik hidung.. Kalau boleh 24 jam nak mengorek even takda taik hidung pun

5y trước

😂😂

Saya tak leh tgk ayam mentah. Trus rasa mual2 nk mntah. Pernah rasa secubit ayam dlm pinggan suami, trus cpt2 ke toilet. 😅 Anak 1st dlu mkan je apa2 pon. 🤭

hahaha saya takde yg pelik2 tp saya pantang tengok sepah2 walaupun benda kecil dan suka panjat untuk kemas barang yg ada atas almari.

tak boleh bau wangi2. pdhl sebelum preggy paling kuat pkai perfume. skrg smpai larang suami pakai perfume. bau je perfume nk 🤢

Saya pula asyik meludah je... Air liur x boleh ada dlm mulut.. Haish... Pelik sungguh... Ada petua x kawan2

sy klau lena kna tiduq celah ketiak hubby 🤣🤣 bila ank dah kuar ni ,dia pulak lena kna crik ketiak pak dia 😂😂

5y trước

baby boy 😂😂

X boleh tgk telur mata.. Jd pening bila tgk telur kuning tu... Telur lain okay.. Telur mata shj x boleh...