Baby terlebih aktif

Hai mommies, saya skrg 34 mnggu 3 hari. Ada tak baby dia terlebih aktif tak kira siang/mlm. Kalau naik kereta lg la mcm roller coaster perut. Mnggu lepas saya ad pegi klinik scan Dr kata okay ja. Lepas 2/3 hari dia bertenang sikit mnggu nie jd balik 😅 Saya baca makin besar kandungan makin kurg aktif sbb baby dah besar tp nie mcm terbalik je 😄 #firstbaby #firstmom

5 Các câu trả lời

baby aktif itu normal, jgn tak bgerak atau kurang bgerak puan

2y trước

takpa. biar la dia berenang bputar dkt dlm perut tu, nti otw keluar aktif jg tu puan heeeee yg penting sehat tubuh bdn