Buntu mencari butik Baju mengandung area kuala terengganu

Hai mommies saya nk mintk tolong boleh x share kat mana nk beli baju pregnant di area kuala terengganu .. sebab saya dah xmuat pakai baju biasa and cepat rimas kalau baju x selesa ..jadi x boleh beli on 9 boleh jadi menagis sbb baju x selesa 🥹🥹#firstbaby ##firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

pakai baju yg kain besar longgar².. jgn pakai seluar.. awak pun selesa..

1y trước

Dah pakai besar besar skrg pon mcm start ketat tu cri butik pysical sng nk pilih .. dengan tubuh cepat naik ruam 🥲