cara hilangkan batuk

ada tips x cara hilangkan batuk.. jenuh gni...batuk + terkucil... lagi2 usia kandungan 8 bulan dah... minum air byk..kerap ke toilet... 😅 minum madu + halia x jalan...

2 Các câu trả lời

sama dgn sy ..dh 8 bulan dtg lak batok sy perah lemon bbuh kicap sikit dan madu minum sblm tido siss .. lps minum perahan lemon tu jgn minum air dulu ..lps 30 menit bru minum .. alhamdulilah batok dh kurang siss ..blh cuba

Cuba puasa makanan pedas dan goreng dlm 3 hari ke seminggu. Minum air kosong je. Kurangkan makanan manis juga. Buat senaman kegel utk elak tekucil