mata berair 🥺

hai mommies , saya nak tanya awak semua pernah ada pengalaman anak mata berair tak ?? dulu masa awal anak baru sebulan lebih mata belah kiri selalu berair and kerap ada tahi mata kuning tu . bila kerap basuh dia makin hilang and now dah takde tapi sekarang belah kanan pulak kerap berair . bila tanya misi KK dia kata kelenja air mata tgh berfungsi tapi macam lama sangat now nak masuk 5bulan dah tapi still sama takde perubahan 😢#pleasehelp

3 Các câu trả lời

Anak saya jadi masa usianya dalam belasan hari sahaja. Saya sarankan sis bawa anak berjumpa dengan paediatrician untuk pemeriksaan lanjut.