Keadaan Perut Ketika Pregnant

Hai mommies, saya first time pregnant and now dah 12weeks 5days.. Is it normal perut rasa sakit pastu Kadang2 ade rase cucuk2? Perut memang akan rasa keras ke? Dah la bulan puasa kan, fikiran macam2.. Can share your experience? #firstbaby #twins

2 Các câu trả lời

kalo ikut kata pengalaman mak,kakak sy yg dah beranak pinak..perut mengeras meaning baby dalam kandungan panas,x cukup zat,kurang air,kurang magnesium...kandungan sis baru lagi..kalau x larat puasa..better jgn..kesian baby nk zat lebih..kdg kite rasa larat n kuat..tp kite xtahu baby mcmana..

laat time bila tanya doc, dia cakap rasa cucuk tu sebab ada angin dlm perut🤔