Rasa nak demam

Hai mommies. Saya dari semalam rasa nak demam, lemau badan, sakit2 badan & sakit kepala. Saya sekarang dah 14 weeks. Perlu ke saya pegi klinik untuk check? Sebab ada orang cakap kalau demam time pregnant bahaya.

2 Các câu trả lời

Ad jg yg kata normal klw dmm on off.😅 Tp klw pgalaman sy, demam msa pregnant suhu naik dn skit kpala x normal , igtkn dmm biasa. Thu2 turun spotting dn incomplete misscariage . Dh fully misscariage bru dmm sy reda . Apapun, sis kena check-up jg. Moga sntiasa sihat momy dn bby

jika demam better g klinik mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin