Air susu badan

Hai mommies. Saya dah nak masuk 30weeks, saya nak tanya, biasanya air susu badan kita akan start keluar bila ya? Sebab ada yang kata 7bulan dorang dah keluar air susu 😕

7 Các câu trả lời

Masa anak first dulu tak pernah keluar waktu pregnant, dh bersalin baru start keluar sikit2 lpstu baru banyak. Yg 2nd pregnancy ni start 5-6 bulan dh start leaking sikit2 kt breast. Terkejut jgk 😅 so sy rs normal je keluar tak kluar pun, klu tak kluar time pregnant after bersalin inshaAllah terus ada. Jgn risau ye

sy skrg 30w dh ada keluar sikit.. anak 1st dlu 18w dh keluar.. depend atas badan masing².. jngn risau eaaa nanti susu keluar la tu.. klau bukan skrg nnti lps bersalin ada rangsangan dari baby dia keluar laa..

lepas bersalin sis. Kalau anak pertama lambat sikit. sy dulu lepas bberapa jam bersalin sy paksa ja baby hisap susu biarpn susu tiada . lepas 3 jam bgtu air susu keluar.

Sy 31weeks tapi semalam try picit nipple tu ada keluar macam air sikit. Tapi lately ni time mandi memang sy akan buat urutan breast nak bagi ada susu.

saya 1st pregnancy dah 31w pun belum keluar apa² . InsyaAllah positif jee nie nanti lepas bersalin susu melimpah .

sy msa 28w dah start kuar susu . normal . brgntung badan seseorang

1y trước

jgn pam atau picit. sy pakai breast pad je la.

selepas bersalin